Bydel med
butiksliv

I en moderne velfungerende bydel skal der både væres plads til at bo, arbejde og handle inden for nærmiljøet. Når Ceres Byen udgør beboere, studerende og ansatte et solidt kundegrundlag på op mod 8.300 personer.

Desuden betyder bydelens centrale beliggenhed og de gode tilkørsels- og parkeringsforhold, at der er gode livsbetingelser for både butikker, cafeer og andre former for erhverv.

Smag på Ceres historien

Restaurant Malt

I Jyske Palæ trillede den første Ceres øl ned af båndet tilbage i år 1856. Derfor er det også passende, at man i selv samme bygning i dag finder restauranten Malt i kælderen. Ideen bag Malt er at give Ceres tilbage til Aarhus og aarhusianerne.

Restauranten serverer delikate a la carte-retter og skummende specialøl fra Kissmeyer.

Læs mere om Malts menu og stemning

Dagligvarer,
mindre detailbutikker
og café

Udover restauranten, Malt, der ligger i kælderen i Jyske Palæ, byder Ceres Byen også på en cafe og en dagligvarebutik.

I Bryggerhaven har Føtex Food åbnet deres butik nummer 100. Det gør det let for Ceres Byens beboere og naboer at foretage de daglige indkøb. Her er det både muligt at handle større ind og foretage de hurtige indkøb.

Det er også i Bryggerhaven du finder enø studio, hvor indehaver Stine Enø driver sin professionelle frisørsalon. Endvidere finder du cykelbutikken Aarhus Bicycle Store samt butikken Revel, der handler med spiritus og specialiteter.

I Bryggerhaven ligger Aarhus Ceres Apotek på adressen på Ceres Allé 12, 8000 Aarhus C.
Se mere: Læs mere om Aarhus Ceres Apotek .


Lige over for VIA’s uddannelsesbyggeri ligger cafeen The Lazy Wombat. Stærkt inspireret af Australien byder cafeen på velsmagende kaffe og lette, bæredygtige anretninger. Personalet er smilende, stemningen er afslappet og omgivelserne er hjemlige.

Her kan man sænke skuldrene og slappe af med en dampende, god kop kaffe. Læs mere om the Lazy Wombat.

CERES BYENS
BYGNINGER

Få et overblik over Ceres Byens bygninger, lejemål, ejerlejligheder, erhverv og butikker.

Hent et oversigtskort over Ceres Byen (Flen er stor, og kan tage et øjeblik at downloade)