Bydel med
butiksliv

I en moderne velfungerende bydel skal der både væres plads til at bo, arbejde og handle inden for nærmiljøet. Når Ceres Byen er fuldt udbygget, vil beboere, studerende og ansatte udgøre et solidt kundegrundlag på op mod 8.300 personer.

Desuden betyder bydelens centrale beliggenhed og de gode tilkørsels- og parkeringsforhold, at der bliver gode livsbetingelser for både butikker, cafeer og andre former for erhverv.

Torben Thinggaard
Udviklingschef, KIWI

KIWI GLÆDER SIG TIL AT BLIVE EN LEVENDE DEL AF CERES BYEN

"Ceres Byen er et fantastisk fundament at åbne en ægte grøn KIWI discount butik i. Hele bydelen oser af kvalitet og kreativitet, hvilket vi i KIWI finder attraktivt og i pagt med, hvad vi også ønsker at stå for. Allerede fra forhandlingsstart faldt vi for "byens" placering, dens liv og mangfoldighed med virksomheder, boliger og masser af uddannelsesinstitutioner forenet i et fantastisk og charmerende miljø." udtaler Torben Thinggaard, Udviklingschef, KIWI

Dagligvarer,
mindre detailbutikker
og café

Op til 2.000 m2 af Ceres Byen er afsat til butiksliv. Halvdelen af arealet er allerede udlejet til Kiwi, der åbner en 1.000 m2 stor dagligvarebutik, men flere lokaler er ledige til både mindre og mellemstore detailbutikker på op til 200 m2.

Ceres Plaza er beliggende på en af de bedst profilerede placeringer i Aarhus midtby. Der er reserveret ca. 400 m² til butiksformål, som vil få facadeeksponering mod Ceres krydset, der forbinder Silkeborgvej, Viborgvej, Vesterbrogade samt Thorvaldsensgade.
Foruden den stærke profilering vil butikken markere omdannelsen og udviklingen af de oprindelige Ceres bygninger til en moderne bydel. Dele af den velkendte og historiske Ceres facade bevares og den øvrige del af Kiwi bliver et moderne erhvervslejemål.

Der vil også blive mulighed for at åbne en café som nærmeste nabo til VIA’s uddannelsesbyggeri, hvor 5.500 studerende får deres dagligdag. Drømmer du om at åbne butik i Aarhus' nye attraktive bydel? Læs mere om udlejning af bydelens butikslokaler på Nyboligs hjemmeside. Gå til nyboligerhverv.dk

CERES BYENS
BYGNINGER

Få et overblik over Ceres Byens bygninger, lejemål, ejerlejligheder, erhverv og butikker.

Download oversigtskort over Ceres Byen