Værdiskabende og

bæredygtige løsninger

Gør forretning
midt i Aarhus

Store åbne kontorlandskaber med panoramaudsigt, tætte og intime arbejdspladser, kreative lokaler. Alt sammen med adresse midt i Aarhus, midt i naturen og tæt på byens infrastruktur.

Ceres Byens erhvervslejemål tilbyder det hele i både den lille og den helt store skala. Rammerne er skræddersyet til, at I kan udfolde jeres virksomhed, jeres forretning og jeres måde at arbejde og tænke på.
Vil du også være en del af Ceres Byens unikke kraftcenter for innovation, udvikling og uddannelse? Læs mere om salg eller udlejning af bydelens erhvervsbyggerier på Colliers Internationals hjemmeside.

Gå til Colliers

Firmaadresse
i en levende bydel

Ceres Byen føjer sig ikke til rækken af anlægsprojekter, der byggetomt for byggetomt ad åre bliver til anvendelige firmaadresser, beboelige hjem og brugbare faciliteter.

Fundamentet for en levende bydel er støbt fra starten, og sjælen er allerede tilstede. I kraft af bevaringsværdige bygninger, genåbnede parkarealer og midlertidige aktiviteter er tidshorisonten fra tanken om en ny bydel til etableringen af et unikt nærmiljø forbløffende kort i Ceres Byen.


Læs hvorfor Niras og Spar Nord har valgt at flytte deres forretninger til Ceres Byen:
”Ceres Byen er ikke bare en smuk og tilgængelig adresse med fleksible faciliteter for vores kunder og ansatte. Det er også en effektiv brandingplatform i en attraktiv bydel, der tiltaler kunderne og tiltrækker kompetente medarbejdere i kraft af beliggenheden og det mangfoldige levende nærmiljø,” udtaler Direktør Mogens Møller fra Niras om virksomhedens nye domicil i Ceres Byen.

"Vi kommer til at ligge rigtig godt, bekvemt og venligt for kunderne og tæt på byen. Desuden bliver vi meget synlige, både ud imod de store indfaldsveje Silkeborgvej og Viborgvej, men også fra centrum via Vesterbrogade og Thorvaldsens Gade. For dem, der kommer fra Ceres Byen, bl.a. fra P-kælderen og skal ud på gaden, for eksempel til Den Gamle By, ligger vi på en "rute", som vi tror bliver meget trafikeret fremover. Vi får facade til tre sider, og vi kommer til at bo i nye flotte lokaler, som vi arbejder på, skal blive det nye "flagskib" i Spar Nord. " siger Spar Nords direktør, Anders Juel.

Energieffektivt
byggeri

Hele Ceres Byen opføres i energiklasse 2015. Dermed bliver erhvervseje- og lejemålene moderne, energirigtige bygninger, der lever op til skrappere energikrav, end loven kræver.

Nem parkering tæt på
Centralt placeret i Ceres Byen kan medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere parkere bilen i den nye parkeringskælder. Se mere om parkering nedenfor.

Plads til mennesker...
og biler

Alle der har prøvet at bo i 8000 C ved, at parkering kan være en kilde til daglig frustration. I Ceres Byen er der tænkt på det hele. Også på hvordan du skal parkere, og hvordan dine gæster skal kunne komme af med deres bil.

Med mere end 1250 P-pladser er der plads til alle i den store, underjordiske P-kælder. Det top-moderne parkeringsanlæg er indrettet med både døgnovervågning, tydelig skiltning og logiske farvekoder, så man aldrig kommer i tvivl om, hvor man befinder sig.
P-pladserne kan enten lejes på timebasis eller via et fast abonnement. Et mindre antal pladser er desuden reserveret til kommende lejere, som ønsker at eje deres egen P-plads.

Leje af P-pladser kontakt Q-Park. Læs mere om Q-Park her.
Køb af P-pladser kontakt Nybolig: Bjarke Ankjær og Louise Gad

Læs mere om Parkering i Ceres Byen

Ceres PANORAMA

Ceres PANORAMA er meget mere end unikke udsigtsboliger. I bygningens nederste del er der også en række attraktive erhvervslejemål. Det rådgivende ingeniørfirma NIRAS har allerede skrevet lejekontrakt på det største lejemål i bygningen.
Jyske Palæ
Moderne lejemål med respekt for historien

Den historiske og bevaringsværdige bygning ”Jyske Palæ” med det velkendte CERES logo mod Thorvaldsensgade har gennem årene været anvendt som både laboratorie, produktion og administration for det tidligere Ceres bryggeri. Bygningens ydre bevares i samme historiske stil, mens bygningens indre er under modernisering med respekt for historien.

Der etableres erhvervslejemål mellem 50 – 700 m².

Principsnit - oversigt over lejemål
Lejemål 1 og 2 - nedre parterre/kælderetage
Lejemål 3 og 4 - øvre parterre/kælderetage
Lejemål 1, 5 og 6 - 1. etage
Lejemål 7 og 8 - 2. etage
Lejemål 7 og 9 - 3. etage

De moderniserede lejemål er indflytningsklar til august 2016. Hvis du vil høre mere om de ledige lejemål, kan du kontakte Peter Thorsgaard på 6163 8390.


Ceres Plaza
et nyt landmark i Aarhus

Ceres Plaza bliver en profilejendom med stor synlighed i Aarhus. Ceres Plaza kommer med sine 8 etager til at udgøre et ”landmark” i byen, der repræsenterer den vestlige indgang til Aarhus Centrum. Ceres Plaza bliver omsluttet af nye pladsdannelser henholdsvis mod Thorvaldsensgade der bliver en central ankomstplads fra Aarhus Centrum og mod Ceres Byen, hvor Ceres Plaza sammen med de bevaringsværdige bygninger fra bryggeriets storheds tid danner et historisk torv.

Byg-A - Kontor-indretningsplan delt lejemål
Byg-A - Kontor-indretningsplan standard kontoretage, niv. 3.-7.

Erhvervsbyggeriet med i alt ca. 5.800 m² bliver en markant hjørnesten i Cereskrydset. Byggeriet har forventet færdiggørelse i oktober 2017.

Arkitekt: Arkitema Architects.

CERES BYENS
BYGNINGER

Få et overblik over Ceres Byens bygninger, lejemål, ejerlejligheder, erhverv og butikker.

Download oversigtskort med byggefelter

Ceres Park

Ceres Park er et projekt med velindrettede boliger der, som navnet antyder, er placeret lige ned til den smukke, gamle park.

cerespark.dk

Ceres Hus

Disse ejerboliger lige i kulturaksens midtpunkt er under opførelse og forventes færdige i juli 2017.

cereshus.dk

Lottrupgården

Disse ejerlejligheder er under opførelse. Følg med her, hvis du vil vide mere.

lottrupgården.dk

Ceres PANORAMA

130 fantastiske udsigtslejligheder i Ceres PANORAMA står rejst som et pejlemærke i Ceres Byen.

cerespanorama.dk

Ceres Plaza

Ceres Plaza, der ligger ud mod Viborgvej indeholder både kontorer til udlejning og lejeboliger.

Læs mere

Bryggerhaven

Disse lejeboliger er under opførelse og forventes færdige i juli 2017. I Bryggerhaven kommer der også detailbutikker.

Læs mere

Ceres Corner

Ceres Corner består af 131 lejeboliger som ligger på hjørnet af Silkeborgvej og Dollerupvej

Læs mere

Via Campus

VIAs campus i Ceres Byen har plads til 5.500 studerende.

www.via.dk