Værdiskabende og

bæredygtige kontorløsninger

Gør forretning
midt i Aarhus

Store åbne kontorlandskaber med panoramaudsigt, tætte og intime arbejdspladser, kreative lokaler. Alt sammen med adresse midt i Aarhus, midt i naturen og tæt på byens infrastruktur.

Ceres Byens erhvervslejemål tilbyder det hele i både den lille og den helt store skala. Rammerne er skræddersyet til, at I kan udfolde jeres virksomhed, jeres forretning og jeres måde at arbejde og tænke på.
Vil du også være en del af Ceres Byens unikke kraftcenter for innovation, udvikling og uddannelse? Læs mere om salg eller udlejning af bydelens erhvervsbyggerier på Colliers Internationals hjemmeside.

Firmaadresse
i en levende bydel

Læs hvorfor Niras og Spar Nord har valgt at flytte deres forretninger til Ceres Byen

Ceres Byen er ikke bare en smuk og tilgængelig adresse med fleksible faciliteter for vores kunder og ansatte. Det er også en effektiv brandingplatform i en attraktiv bydel, der tiltaler kunderne og tiltrækker kompetente medarbejdere i kraft af beliggenheden og det levende nærmiljø,” Direktør Mogens Møller, Niras

"Vi kommer til at ligge rigtig godt og bekvemt for kunderne og tæt på byen. Desuden bliver vi meget synlige, da vi får facade til tre sider. Vi kommer desuden til at bo i nye flotte lokaler, som vi arbejder på, skal blive det nye "flagskib" i Spar Nord. " Direktør , Anders Juel, Spar Nord

Jyske Palæ
Moderne lejemål med respekt for historien

Den historiske og bevaringsværdige bygning ”Jyske Palæ” med det velkendte CERES logo mod Thorvaldsensgade har gennem årene været anvendt som både laboratorie, produktion og administration for det tidligere Ceres bryggeri. Bygningens ydre er bevaret i samme historiske stil, mens bygningens indre er moderniseret med respekt for historien.

Der er etableret erhvervslejemål mellem 50 – 700 m².

Principsnit - oversigt over lejemål
Lejemål 1 og 2 - nedre parterre/kælderetage
Lejemål 3 og 4 - øvre parterre/kælderetage
Lejemål 1, 5 og 6 - 1. etage
Lejemål 7 og 8 - 2. etage
Lejemål 7 og 9 - 3. etage

Hvis du vil høre mere om mulighederne for lejemålene, kan du kontakte Jacob Futterup Sørensen på 6163 8399.


Ceres Plaza
et nyt landmark i Aarhus

Ceres Plaza er en profilejendom med stor synlighed i Aarhus. Ceres Plaza med sine 8 etager udgør et ”landmark” i byen, der repræsenterer den vestlige indgang til Aarhus Centrum. Ceres Plaza er omsluttet af nye pladsdannelser henholdsvis mod Thorvaldsensgade der er en central ankomstplads fra Aarhus Centrum og mod Ceres Byen, hvor Ceres Plaza sammen med de bevaringsværdige bygninger fra bryggeriets storheds tid danner et historisk torv.

Byg-A - Kontor-indretningsplan delt lejemål
Byg-A - Kontor-indretningsplan standard kontoretage, niv. 3.-7.


Arkitekt: Arkitema Architects.

Ceres Plaza

Ceres Plaza, der ligger ud mod Viborgvej indeholder både kontorer til udlejning og lejeboliger.

ceresplaza.dk