Grundstensnedlæggelse

Torsdag den 29. januar 2015 blev der afholdt grundstens-nedlæggelse på byggeriet Ceres Panorama, Aarhus.
Det var en oplagt og positiv borgmester Jacob Bundsgaard som indledte talerækken. Han glædede sig over at det historiske område nu vækkes til live igen, hvor om nogle år ca. 9.000 mennesker vil få deres daglige gang på området, enten som studerende, på arbejde eller som beboer i området.

Der bliver en helt ny dynamik på den tidligere Ceresgrund, hvor Ceres Panorama vil stå som en flot og central del af bybilledet.
Jacob Bundsgaard blev derefter udstyret med sikkerhedsskærm og svejseapparat. Inden svejsningen af grundstenen var der blevet lagt forskellige symbolske genstande i bl.a. en Ceres TOP fra Royal Unibrew, USB-stick med hele tegningsprojektet fra Schmidt, Hammer og Lassen, dagens program og kopi af byggetilladelsen, dagens aviser og en lykkemønt.

Arrangementets øvrige talere var Kim Holst Jensen fra Schmidt, Hammer og Lassen og Asger Enggaard samt Peter Thorsgaard fra A. Enggaard A/S.

Se mere:
Indslag fra TV2-øst
Jyllandsposten, Aarhus


Fakta om byggeriet
Ceres Panorama er et højhus på 21 etager med i alt 130 ejerboliger i flere forskellige størrelser, på øverste etage penthouselejligheder. I basen på 6.000 m² flytter det Rådg. Ingeniørfirma Niras ind med i alt 250 arbejdspladser. Bolighøjhuset opføres med facadeslebne elementer. Lejlighederne er luksuriøse, lyse og funktionelle, og de har alle adgang til store udearealer i form af altaner, terrasser eller taghaver alt efter deres placering.

Bygherre: A. Enggaard A/S
Størrelse: 18.400 m²
Byggeperiode: Pågår i perioden maj 2014 til oktober 2016
Arkitekt: Schmidt, Hammer og Lassen Architects
Ingeniør: Niras A/S

Salg af lejligheder: Vi kan henvise til Nybolig - Johan Nairn, mail: